torsdag 1 juni 2017

Frukost och ljudbok

Jag har haft det riktigt lyxigt eftersom jag kompat ut torsdagen och även är ledig idag. Igår skickade jag iväg familjen på skola och jobb, satte mig framför datorn med lite bloggjobb och en god frukost. Sen blev det en långpromenad där jag lyssnade på ljudbok. Fridens liljor.

Vill du hitta fler frukostförslag så hittar du inspiration i etiketten "frukost" i etikettmolnet längst ner på den här sidan.

Ni som följer mig på instagram (@mamaskogly) såg ju redan igår vad det blev till frukost, perfekt stekt ägg, rumsvarma tomater, avokado, örtsalt, svartpeppar och persilja. Mums!Raseri av Andreas Ek

Uppläst av Ludvig Josephsson


Ett livsfarligt virus sprider sig som en löpeld genom Stockholm och lämnar inget annat än förödelse efter sig. Telefonlinjerna är överbelastade och polisen Erik får inte tag i sin fru som befinner sig på annan ort med deras dotter. Han måste se till att de hamnar i säkerhet. Att de klarar sig från den ondska som viruset bär med sig.

Den framgångsrika MMA-fightern Pontus räds inte några kamper. Runt hörnet väntar en ljus framtid men när Stockholm drunknar i kaos, tar livet en helt ny vändning.

Finns det några vinnare i raseriets spår?

(text från Bokus)

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: