lördag 26 augusti 2017

Pastagratäng Alfredo

Japp. Igår firade vi Cicci som fyllt år. Hon fick en stooor chokladboll eftersom hon älskar chokladbollar. Jag gjorde även en variant av hennes favorit pasta Alfredo. Det blev en gratäng som smakade väldigt bra om jag får säga det själv. Och så såg vi rysare.


Pastagratäng Alfredo

2 kycklingfiléer
25 g smör
salt och peppar
2,5 dl grädde
1 krm riven muskotnöt
3 dl finriven parmesan
persilja
redning

300 g färsk pasta

parmesan
1 mozzarella

Till servering:
vitlöksbröd
sallad

1. Koka pastan enligt anvisningar. Slå sedan av vattnet.

2. Skär kyllingen i lagom stora bitar. Smält smöret och fräs den, på med salt och peppar. I med grädden och koka 5 minuter.

3. Riv osten och muskotnöten.

4. Red såsen.

5. Dra från värmen och rör ner osten och muskotnöten. Klipp över persilja.

6. Smaka av med salt och peppar.

7. Lägg pastan i botten av ugnsfast form. Slå över kycklingsåsen. På med persilja. Toppa med skiva mozzarella och riven parmesan.

8. In i ugnen i 225 grader i 15-20 minuter. Servera med vitlöksbröd och sallad.The visit


Becca och Tyler åker till sina morföräldrars isolerade farm i Pennsylvania för en veckas besök. När barnen upptäcker att något inte står rätt till med det äldre paret, verkar deras chanser att ta sig tillbaka hem bli mindre för varje dag.


On the other side of the door

En mamma förlorar sin son men upptäcker där finns en ritual som gör att hennes kommer tillbaka så hon kan säga farväl. Men utav ett misstag så öppnas det en reva till vår värld och döden och nu blir hon tvungen att skydda sin familj från anden som en gång var hennes son.-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: