lördag 7 juli 2018

Pizza på naanbröd med getost, nektarin och salami

Jag bjöd Erica (Ericasmeny) på lunch och då blev det den här. Den är snabblagad och jättegod. Jag använde mininaanbröd. Av henne fick jag godsaker och en kul bag-in-box-hink. Fräsigt! Hon är så finurlig den där Erica.


Pizza på naanbröd med getost, nektarin och salami

2 port

2 stora naanbröd eller fyra mininaanbröd
ca 8 msk creme fracihe
salt
1 dl västerbottensost
1 nektarin
100 g getost

Till servering:
salami
basilika
svartpeppar
pinjenötter
crema di balsamico

1. Bred creme fracihe på bröden. Salta och strö över riven västerbottensost.

2. Skär nektarinen tunt och fördela över pizzorna. Smula getosten över.

3. Skjuts in i ugnen i 200 grader i ca 14 minuter.

4. På med salami, basilika, nymalen svartpeppar, pinjenötter och ringla över crema di balsamico.






-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar