fredag 2 november 2018

Banoffeepaj i glas

Friday baby! Hela helgen är uppbokad av middagsgäster så kylen är PROPPFULL med mat. Jag tror inte det går in nåt mer i den faktiskt. Det blir lövbiff ikväll, glasnudelsallad imorgon och så smygstartar vi julen på söndag. Idag firar vi att min äldste son Max fyller 15! Bara en sån sak...

Det är Kikki som är gästkock idag. Hon gjorde den här efterrätten till kräftskivan. Såå gott.


Banoffeepaj i glas

6 portioner

12 st digestivekex
1 burk karamelliserad mjölk
2 bananer
1 dubbeldajm
3 dl vispgrädde

Till servering:
jordgubbar
passionsfrukt
vindruvor
riven choklad

1. Smula kexen och hacka dajmen.

2. Vispa grädden och skiva bananerna.

3. Lägg kexsmulorna i glasen.

4. Fördela den karamelliserade mjölken över.

5. Lägg bananskivorna på och den hackade dajmen.

6. Täck med vispad grädde. Garnera med lite riven choklad och frukt.





-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: