onsdag 6 februari 2019

Samurajkyckling

Har ni inte bestämt vad ni ska äta på fredag till fredagsmyset så kommer mitt tips här. Det här blev smaskelismaskens och var snabblagat. Och det gillas ju en fredagskväll.


Samurajkyckling

1 grillad kyckling
1 pkt bacon
100 g champinjoner
1 gul lök
smör att steka i
1 liten burk tacosås medium
1 dl créme fraiche
1 dl grädde
kycklingkrydda
Salt & peppar
persilja

1. Ansa kycklingen och klipp köttet i mindre bitar. Krydda med kycklingkrydda.

2. Stek bacon, svamp och lök tills de fått fin färg. Häll detta över kycklingen och tillsätt tacosås, grädde och creme fraiche.

3. Låt puttra tills kycklingen är genomstekt och såsen tagit smak ordentligt. Smaka av med salt & peppar. Klipp till slut över lite färsk persilja.

4. Servera med ris.

(recept från Matplatsen)


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: