lördag 6 april 2019

Lakrits- och hallonbräck

Idag bjuder jag på lite påskgodis med ett recept från Ica. I originalreceptet ska det vara vit choklad, men jag bytte ut det mot mjölkchoklad istället.


Lakrits- och hallonbräck

400 g mjölkchoklad
150 g mjuka bitar saltlakrits
150 g geléhallon

1. Bryt chokladen i bitar. Lägg i en skål och smält den över vattenbad.

2. Tillsätt lakrits och geléhallon i små bitar. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper. Ställ i kylen för att stelna.

3. Skär chokladkakan i bitar. Förvara torrt och svalt.





-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Men åh vad gott! Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  2. Åh mumsigt det ser ut 😍 tack för receptet ha en fin vecka kram från Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ha en fin vecka du med! Kram från mig.

      Radera