tisdag 31 december 2019

Carpaccio på bresaola med löjrom och pepparrot

Årets sista blogginlägg. Den här godingen vet ni ju att jag bloggat om förut. Men här kommer den med bresaola istället för oxfilé. Då behöver man inte vänta på att köttet ska ligga i frysen i 3 dygn, utan man kan mumsa på den på dirren. Receptet är för en portion. Ha nu ett gott slut och ett gott nytt år!


Carpaccio på bresaola med löjrom och pepparrot

1 port

4-6 skivor bresaola
3 msk löjrom eller sikrom
ca 0,25 dl creme fracihe
pepparrot
salt
svartpeppar
gräslök

1. Lägg på bresaola på tallrik. Salta lite med flingsalt.

2. Klicka ut creme fracihe och rom.

3. Riv pepparrot över och vrid några varv med pepparkvarnen.

4. På med gräslök. Servera.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar