torsdag 23 april 2020

Grekisk sallad med fetaost, mozzarella och parmaskinka

En solig dag förra helgen blev jag lite sugen på grekisk sallad. Här har jag hottat upp den gamla varianten med lite annat smått och gott. Den är godast om den är rumstempererad om du frågar mig. Om man vill kan man servera den med ett gott bröd och tzatziki också. Ha nu en fin fredag!


Grekisk sallad med fetaost, mozzarella och parmaskinka

isbergssallad
gurka
cocktailtomater
rödlök
mozzarella
fetaost
Gunnarhögs citronolja
balsamicokräm
svartpeppar
torkad oregano
flingsalt

1. Strimla salladen och lägg på en tallrik.

2. Gröp ur gurkan och skär den. Dela tomaterna. Strimla rödlök. Lägg på tallriken.

3. På med mozzarella och fetaost.

4. Fördela parmaskinkan över.

5. Ringla över citronolja och balsamicokräm.

6. Dra några varv med pepparkvarnen,flingsalt och pudra över lite torkad oregano.




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar