torsdag 2 april 2020

Tacopaj med vitlöksost och ananas

Gör en ordentlig laddning tacofärs nästa gång ni har fredagsmys, och så fryser ni in köttfärsresterna. Då kan ni ta fram den vid ett annat tillfälle och göra den här pajen, nämligen! Eller så gör man en ny laddning tacofärs. Det går ju faktiskt också bra. Nu kör vi freeeedag!


Tacopaj med vitlöksost och ananas

1 färdig pajdeg eller gör egen

ca 600 g tacofärs
3 dl creme fraiche
1 burk Creme Bonjour grekisk vitlök
150 g riven ost
6 cocktailtomater
ananaschunks
green jalapenos

1. Lägg ut pajskalet i en form och nagga. Förgrädda om du gör egen, annars behövs det inte.

2. Värm tacofärsen och lägg ner i pajskalet.

3. Blanda creme fracihe med vitlöksosten och den rivna osten. Fördela över köttfärsen.

4. Dela tomaterna och tryck ner i pajen. Gör detsamma med ananaschunksen och jalapenon.

5. Skjuts in i ugnen i 200 grader i ca 25-30 minuter. Håll koll så det inte bränns.

6. Servera med en god sallad.




-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: