Hemmagjord kyklingkebab blev det efter att jag såg en facebookvän som hade gjort det och det såg så gott ut. Ni som följer mig på Instagram vet att jag åt en gudomlig råbiff från Stadskällaren i fredags. Jag kastar mad en bild på den också. Den serverades med dijonnaise, friterad kaprisblomma,syrad silverlök, gravad äggula och gräslök. Jag drömmer fortfarande om den...
Kycklingkebab med pommes och grekisk sallad
kykling innerlårfilé
grillkrydda
kebabkrydda
salt
peppar
pommes
Grekisk sallad:
sallad
gurka
tomat
rödlök
oliver
fetaost
vit kebabsås
röd kebabsås
1. Strimla kycklingfilén och stek i smör med grillkrydda, kebabkrydda, salt och peppar.
2. Servera med pommes, grekisk sallad, kebabsås.
-Mama Skogly ♥
Mums, riktig comfort food :)
SvaraRaderaTrue that! :)
Radera