Killarna gillade min kebabgryta som serverades med ris. Fotot tog jag dagen efter då det var mörkt när vi åt middag. Den var mer krämig då den var nygjord. Vi använde en stor wokpanna för att rymma allt. Ha en trevlig fredag!
Kebabgryta
ca 6-7 port
2 gula lökar
2 röda paprikor
2 vitlöksklyftor
ca 1 kg kebabkött
5 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 msk kebabkrydda
0,5 msk pizzakrydda
3 msk chilisås (ketchuptyp)
1-2 köttbuljongtärningar
svartpeppar
Hacka löken och paprika, riv vitlöken. Fräs mjuka i smör, lägg åt sidan.
Stek kebabköttet och lägg åt sidan.
Blanda grädde, creme fraiche med övringa ingredienser. Låt koka upp under omrörning. Slå detta över kebabköttet och grönsakerna och låt puttra ihop.
Servera med ris.
-Mama Skogly ♥
Ser gott ut!
SvaraRadera