söndag 20 juni 2010

Cake pops

Ett recept från Hallon & blåbär, se länk på sidan.


2 pkt Ballerina kladdkaka
1 pkt Maryland cockies
½ pkt philadelphiaost, ta i mer om det behövs
250 g mörk choklad
strössel

Mixa Ballerina och cockies till kaksmulor i mixer. Mixa ner philadelphiaosten till en jämn deg. Rulla degen till lagom stora bollar och trä upp dom på grillpinnar. In med dom i frysen nån timme.
Smält chokladen och doppa bollarna i chokladen och strössla dom en och en direkt efter chokladdoppet. Eftersom de är kalla stelnar de fort.
Använd oasis eller glas med salt eller socker i för att sätta ner klubborna i så dom står stadigt.

Nästa gång tror jag att jag skippar pinnarna och bara gör bollar. Det var lite myschligt med att få pinnarna att fastna ordentligt, så bollarna gled.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar