torsdag 21 oktober 2010

Gratinerad brie med ruccola, parmaskinka, crema de balsamico och pinjenötter

Den här tycker jag att ni ska prova i helgen. Om man smälter osten i mikron går detta i ett nafs. NAFS! Perfekt en fredagkväll, man kommer hem sent från jobbet, vill inte stå i köket hela kvällen utan vill ha fredagsmys med familjen framför Idol. Nu hade jag glömt köpa pinjenötter, men vi låtsas att de är där. Okej?


2 st

150 g brieost
4 skivor parmaskinka
ruccolasallad
crema de balsamico
pinjenötter
ev cocktailtomater

Skär bort de vita kanterna på osten. Lägg i liten ugnsfast portionsform. In i mikron tills osten smält, och det går fort. På med ruccola, rullad parmaskinka och ringla vuxenketchup över. Strössla pinjenötter över. Om man vill torrostar man nötterna före. Servera genast.






-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Detta ska vi absolut ha nästa gång vi ska ha plockmat i vårt kök. Fy tusan så gott det verkar.

    SvaraRadera