lördag 27 november 2010

Tobleronemousse

Cicci och Jörgen kom på middag igår och vi åt fyllda frallor. Lika gott denna gång. En sås med creme fraiche och sweet chili till satt som en smäck. Som grädde på moset blev det denna lilla goding till efterrätt. Gör dem små är mitt tips. När man har ätit sin efterrätt ska man alltid vilja ha lite till...


8 små eller 4 stora

100 g Toblerone
100 g mjölkchoklad
1 äggula
2,5 dl grädde

Vispa grädden. Smält chokladen över vattenbad. I med äggula och rör om. I med en sked vispad grädde och rör om. Skeda ner chokladen i den vispade grädden och vispa med elvisp tills den är blandad. Häll upp i små glas och plasta in. In i kylen 5 timmar. Dekorera med vispad, spritsad grädde och fint strössel.












-Mama Skogly ♥

1 kommentar: