
4 små portioner
0,5 vaniljstång
1 gelatinblad
2 dl grädde
rivet skal från en halv citron
saften från 0,25 citron
2 tsk sötningsmedel eller socker
Skär ett snitt i vaniljstången och gröp ur innehållet. I med gelatinbladen i blöt i 5 minuter. Koka upp grädden med vaniljstången och dess innehåll. I med rivet citronskal, citronsaften och sötningsmedlet. Lägg i gelatinbladen och rör om. Upp med vaniljstången och häll blandningen i fyra små glas. Ställ kallt i minst 2 timmar. Dekorera med rivet citronskal.
-Mama Skogly ♥
Så gott, måste verkligen ta och göra pannacotta, har jag ännu inte testat å det, varken att göra det själv eller att äta det
SvaraRaderaAllt med citron gillas skarpt i vårt kök och en pannacotta tackar vi minsann inte nej till heller:)
SvaraRaderaHa en fortsatt bra helg!