
4 portioner
1 burk Green chili (finns bland tex mex-varorna)
0,5 grillad kyckling
1 gul lök, hackad
1 burk skivade chaminjoner
0,5 burk Thick and chunky salsa
0,5 paket philadelphiaost
lite tacokrydda
3 dl riven ost, t ex cheddar
Rensa kycklingen och skär i mindre bitar. Stek löken i smör. I med kycklingen, svampen och chilin. Låt det bli varmt. I med phil.osten och salsan. Låt puttra en stund. Pudra över lite tacokrydda. Häll blandningen i pajskalet/ugnsfast form. På med den rivna osten och skjuts in i ugnen på 225 grader tills osten är gyllenbrun. Se Let´s dance.



-Mama Skogly ♥
Den här pajen gjorde jag för några år sedan och det är verkligen världens godaste! Måste göra den snart igen tror jag.
SvaraRaderaKanske en variant till våran klassiska tacopaj! Låter gott!
SvaraRaderaLåter extra gott utan pajskalet!
SvaraRaderalåter som en himla god paj
SvaraRaderaÅååh, smarrigt!
SvaraRaderahttp://getiton.blogg.se