torsdag 17 mars 2011

Tacogratäng med grekisk vitlök

Nu hoppas jag på en lugn och skön helg där jag kan få lite tid och lust för matinspiration. Den här veckan har varit alldeles för hektisk. Ikväll ska vi grilla. Det ska bli riktigt gott. Idag bjuder jag på ännu en variation till fredagsmyset. Den går snabbt att göra om man har överbliven tacofärs i frysen.


tacoköttfärs
2 dl creme fraiche
2 dl riven ost
0,5 purjolök
0,5 burk salsa
1-2 burkar färskost grekisk vitlök

Lägg tacoköttfärsen i ugnsfast form. Ansa purjon och skär den. Stek den mjuk. Lägg över färsen. Blanda creme fraiche med riven ost, salsa och färskost. Slå blandningen över och bred ut. In i ugnen ca 20 minuter på 225 grader. Servera med vanliga tacotillbehör.




-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. åh, vad gott! tacogratäng har vi faktiskt inte ätit på evigheter. nästa vecka är det dags, tror jag!

    hoppas du får en fin helg!

    SvaraRadera