
ca 500 g köttfärssås
nästan en hel förpackning canneloni
75 g smör
5 msk mjöl
3,5 dl mjölk
3,5 dl grädde
2 dl ost (jag tog Norrglimt, fd Krutrök)
Koka pastan i fyra minuter. Spola av i kallt vatten. Smält smör i kastrull och i med mjöl. Vispa. Häll i mjölkgräddbalndningen och låt koka upp. När den tjocknat, ta av plattan och häll i riven ost. Värm köttfärssåsen och häll i en ordentlig skvätt av ostsåsen. Rör om. Häll ostsås i botten av ugnsfast form. Fyll pastarören med köttfärsen med hjälp av en leten sked och lägg i formen. När formen är fylld, häll ostsås över. Gratinera på 200 grader i ca 20 minuter. Servera sallad till och gärna en sås på creme fracihe, sambal, fransk senap, vitlök, salt och peppar.



-Mama Skogly ♥
Ser gott ut :-)
SvaraRaderaLite som inslagen lasagne...
SvaraRaderaSjälvklart får du sno receptet på grillsåsen! Hoppas att ni gillar den! :-) Man kanske skulle följa ditt exempel och grilla i helgen, och kanske göra lite grillsås, det är ju snart ett år sedan nu...Kram!
SvaraRadera