http://smaskelismaskens.blogspot.com/2011/03/murkelsas.html

800 g köttfärs
2 ägg
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
1 paket bacon
100 g Norrglimt eller annan smakrik ost
en skvätt vatten
salt och peppar
Stek baconet. Blanda köttfärs, ägg, vitlök, lök, vatten, salt och peppar. Ut med smeten på gladpack. Gröp ur limpan och stoppa i bacon och ost. Rulla ihop limpan med hjälp av gladpacken. Lägg på smord plåt och klicka lite smör runt om. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 45 minuter.


-Mama Skogly ♥
Vad gott med köttfärslimpa! jag gör ofta allt-i-ett med potatis och grönsaker, men nu var det längesedan. Älgfärsen börjar tryta i frysen så det har inte varit prioriterat på sistone. :)
SvaraRadera