söndag 23 oktober 2011

Gratinerad hummer med basilika- och parmesansmör

Örat känns inget bättre. Jag får ge mig och ringa vårdcentralen idag. Så är det bara. Håll tummarna för mig idag, är ni snälla. Jag har medarbetarsamtal med chefen nu på morgonen.

Fredagens förrätt som ni bara måste prova. Jisses, säger jag bara. Anette fick bröd till och jag åt utan. Mycket, mycket gott.



2 port

1 hummer
en klick smör
0,5 tomat
8 basilikablad
1 liten vitlöksklyfta
1 dl riven parmesanost
salt

Blanda ihop kryddsmöret. Rensa hummern och hacka köttet. Blanda köttet i smöret och klicka i skalen. Gratinera i 250 grader i ca 7 minuter. Servera eventuellt med en bit bröd.






-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar