onsdag 7 december 2011

Ost- och skinkfyllt lantbröd

En av förra helgens middagar kommer här. Riktigt gott, speciellt med en matig sallad till.


2 burkar creme fracihe
1 ask philadelphiaost, vitlök och örter
1 ask strimlad skinka
1 påse riven ost
1 knippe salladslök
italiensk salladskrydda
1 grekiskt lantbröd

Blanda creme fraichen med philadelphiaosten. I med strimlad skinka, riven ost och smaka av med italiensk salladskrydda. Jag hade i ganska rejält. Strimla löken och poff, i med den. Låt stå i rumstemperatur en timme. Skär av locket på lantbrödet och gröp ur det. Fyll det med röran. Lägg på brödlocket och slå in det i folie. In i ugnen på 200 grader i ca 1 timme. Kolla att osten har smält och att innehållet är varmt. Servera med en god sallad, gärna med cous cous i.






-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar