
4 burgare:
400 g nötfärs
1 ägg
1 gul lök
1 tsk socker
1 msk ströbröd
grillkrydda
salt och peppar
Tillbehör:
4 XL hamburgerbröd
1 pkt bacon
Hunts bbq sauce
Max hamburgerdressing
rödlök
tomat
Stoppa köttfärsen, ägget, ströbörd, grillkrydda, salt och peppar i en bunke. Riv den gula löken. Stoppa hälften av löken i köttfärsblandningen. Stek den andra hälften i smör med en tsk socker. I med det i blandningen. Stek dem färdiga i smör.
Stek baconet. Grilla brödet med ost på lockets undersida i 200 grader i ca3-4 minuter. Montera burgarna när de är genomstekta. Drick ett stort glas iskall mjölk till.
-Mama Skogly ♥
Oj vad gott med hemgjord hamburgare!
SvaraRaderaOh vad gott det såg ut, lovely,.
SvaraRaderaHamburgare hemma i egna stekjärnet är helt outstanding, man vill aldrig med äta köpeburgare efter det:)
SvaraRadera