Av någon outgrundlig anledning har jag aldrig ätit pad thai trots att jag varit i Thailand två gånger. Men något så fantastiskt gott det var. Mums! Eftersom Max är allergisk mot nötter skippade vi de torrostade jordnötterna.
4 port
200 g scampi
1 pkt risnudlar
rapsolja
3 vitlöksklyftor
0,5 röd chili
40 ml fisksås
1 lime
2 tsk farinsocker
2 ägg
1 burk böngroddar
koriander
torrostade jordnötter
Tina räkorna. Koka risnudlarna efter anvisningarna. Hetta upp oljan och i med chili och vitlök. I med nudlarna. På med fisksåsen, sockret, limesaft och ägg. Rör runt. I med böngroddar och räkorna. Låt bli varmt. Toppa med färsk koriander.
-Mama Skogly ♥
När jag var i Thailand åt jag pad Thai till lunch nästan varje dag! Såå gott!1
SvaraRadera