Lördagens Mellomiddag som jag bjöd Anette på. Fantastiskt god, och den var nästan ännu godare när vi åt resterna ute i solen dagen efter. Till det åt vi en sås på creme fracihe, sambal, vitlök och fransk senap, samt en matig sallad.
4 port
2 dl grädde
3 ägg
1 msk fryst basilika
salt och peppar
1/4 purjolök
150 g feteaost
6 soltorkade tomater
20 svarta oliver
10 minimozzarellabollar
blandsallad med spenat, mangold och ruccola
Blanda ägg, grädde, basilika, salt och peppar. Fräs purjon i smör. Lägg löken och salladen i ugnsfast form och smula över osten. Hacka toamterna och oliverna och kasta ner dem i formen. Rör om. Slå över äggblandningen. In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.
-Mama Skogly ♥
Ser väldigt gott ut! När ska man hinna laga alla goda recept man hittar på alla bloggar. :-)
SvaraRaderaMmm... låter så gott! :)
SvaraRaderaHa en fin dag! :)
//Lana