söndag 13 maj 2012

Melontapas

Ja, helgen har varit en kulinarisk upplevelse rakt igenom. I lördags blev vi bjudna till Anette på middag som var fabulous. Jag ska försöka kräva henne på recepten. Igår grillade vi med svärmor och svärfar och gjorde dessa godbitar till förrätt. Det är Leilas recept och det var massor med smak som exploderade i munnen. Fatet är det senaste tillskottet i Mateussamlingen som jag köpte för presentkortet jag fick i julklapp.


vattenmelon
chevréost
crema de balsamico
myntablad
tandpetare

Skär melonen i lagom stora bitar. Bryt en bit ost och lägg på. På med en klick balsamio och till sist myntan. Stick igenom en tandpetare.


-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig färg på fatet! :)
    och du bara frestar och frestar med smaskiga recept! Mums!
    ha en fin dag!
    kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Åh, vad gott det ser ut. Det tipset ska jag spara.

    SvaraRadera