måndag 14 maj 2012

Chevrégratinerad grillad paprika

Lördagens förrätt som var beyond fabulicious. Alla smaker gick hand i hand rakt in i mål. Alla skrek I DOOOOO och sen blev smakerna förklarad man och hustru. Fattar ni. Must do. Ni som kör low carb kan hoppa honungen, men då kanske smakerna bara säger "kanske, vi får se".


4 port

2 röda paprikor
chevréost
honung
valnötter

Grilla paprikorna tills skinnet blivit svart. Dra bort skinnet. Lägg en skiva ost på och ringla över honung. In i ugnen igen på 225 grader tills osten smält lite. Toppa med valnötter.

-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Mums, vad gott! Valnötter är så gott! Jag kommer att göra det till nån sommagrillbuffé! Min man kommer säkert att älska dessa! Och för han är det inga problem att ha lite honung, öven om han också äter LCHF... han triggas inte på samma sätt som jag!
    Ha en fin dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Smaskens. Vi kan också använda honung här ibland, tillsammans med chevré blir det ju galet gott.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Åh...det skulle passa mig perfekt. Det låter helt otroligt gott.

    SvaraRadera