söndag 12 augusti 2012

Matig melonsallad med bönor och fetaost

Serverade den här godingen till grillat. Receptet är från Coop och har man den på ett buffébord räcker den till 10-12 personer.


Matig melonsallad med bönor och fetaost

60 g rucola
1 burk canellinibönor
260 g tärnad galiameloner
260 g tärnad honungsmelon
150 g strimlade sugar snaps
5 skivade salladslökar
2 avocado
300 g smulad fetaost

Citrondressing:
0,5 dl olivolja
1 msk citronsaft
1 msk honung
2 tsk salt
0,5 tsk nymalen svartpeppar

pumpafrön
solrosfrön

Lägg rucola, melon, sugarsnaps, avocado och salladslök i en stor skål och blanda. Tillsätt fetaost och blanda försiktigt. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla över salladen. Strö över solrosfrön och pumpafrön.


-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Det är så gott att använda meloner i sallader! Mums!
    Ha en toppen dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera