tisdag 21 augusti 2012

Potatissallad med parmesan och valnötter

Himla gott till buffé, grillat, kräftskiva, you name it!


ca 8-10 pers

1,3 kg potatis
1 påse ruccola
8 soltorkade tomater
1 knippe grön sparris
1 gäng ärtskidor
1 ordentlig näve(eller 2) valnötter
100 g grovriven parmesan

dressing;
4 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
2 tsk fransk senap
svartpeppar
salt
en ordentlig nypa socker

Koka potatisen och låt kallna. Skär tomaterna i strimlor och blanda med ruccola. Hacka ärtskidorna grovt. Stek sparrisen i smör och hacka grovt. På med osten och nötterna. Blanda ihop dressingen och ringla över. Blanda försiktigt och servera.


-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Mmm...låter jättegott! Roliga och annorlunda ingredienser! Funderar på att göra något liknande fast med kålrabbin istället för potatis! :)
    tack tack för receptet!
    Ha en toppen dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera