tisdag 16 oktober 2012

Ugnsbakad vitkål

Att kål kan bli så gott...


Ugnsbakad vitkål

vitkål
olivolja
salt
fänkålsfrön

Sätt ugen på 100 grader. Skär vitkål i ca 2 cm tjocka skivor. Ringla olivolja över och salta med flingsalt. Strö över lite fänkålsfrön och ugnsbaka i ca 45 minuter.


-Mama Skogly ♥

6 kommentarer:

  1. Åh, det där kommer passa mig perfekt. Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilket häftigt recept! Sparar genast! :)
    Ha en toppen kväll!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Vilket bra tips, vi har bara provat med spetskål tidigare.

    SvaraRadera
  4. Vilket spännande tips och så GOTT det låter, jag som älskar vitkål!! Det här sparas!!
    Ha en underbar helg!
    Kram Sonja

    SvaraRadera