En av årets julgodissorter. Mums!
Kaffe- och cointreautryffel
ca 40 stycken
1/2 kg mörk choklad (70%)
2 1/2 dl grädde
1/2 dl flytande honung
2 msk Nescafépulver
4 cl Cointreau
Hacka chokladen. Koka upp grädde, honung och kaffepulver. Blanda den varma grädden med chokladen och rör till en slät smet, smaka av med Cointreau. Klä en form med plast och slå tryffelsmeten i den. Låt stå i kyl cirka 4 timmar. Skär i bitar. Låt bli rumstempererade före servering. Går bra att frysa.
-Mama Skogly ♥
Mmm...gott, mäktigt och lyxigt!
SvaraRaderaHa en fin lördag!
Har du satt nu alla betyg? :)
Kram kram
//Lana
Mums, nu blev jag sugen! Låter gott!
SvaraRadera