måndag 28 januari 2013

Kryddig grädkassler

Fick det här receptet av en bekant på facebook (Tack Bygge!).Himla enkelt och himla gott. Det blev cirkus 5-6 portioner. Servera med t ex ris och en god sallad, gärna med avocado i.

Mental note to self: Om du vill att din yngsta son ska äta, ta INTE Hot tacosås... Ta mild...


Kryddig grädkassler

en lagom bit kassler
1 burk grön chili
3 dl vispad grädde
1 vitlökslyfta
1 burk tacosås
svartpeppar
1 tsk potatismjöl
riven ost
färsk persilja.

Sätt ugnen på 225 grader. Skiva kassler och lägg upp i ugnsform. Vispa grädde fluffig och vänd ner grön chili, tacosås, potatismjöl och svartpeppar. Häll blandningen över kasslern och strö över riven ost. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader. Garnera med färsk persilja. Ät till ris, pasta eller potatis.


-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Låter väldigt gott! Och kan säkert vara alternativ till vanliga tacos! :)
    Ha en toppen tisdag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Roligt med ett nytt reept på kasslergryta. Låter gott!

    SvaraRadera
  3. Jag funderar på att prova detta men byta ut tacosås mot Salsa medium istället. Hur länge ska denna stå i ugnen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ta medium salsa, det går bra. Prova att ha den inne ca 15 minuter. Osten ska se gyllenbrun ut och gratängen ska bubbla.

      Radera