tisdag 22 januari 2013

Snabb kycklinggryta med grekisk sallad

Kyl- och frysrensingen fortsätter. Den här tog cirkus 20 minuter att bli klar. Kycklingen blev sååå mör. Använd innerfilén, den är mycket godare.


Snabb kycklinggryta med grekisk sallad

2 port

300 g -400 g kycklinginnerfilé
salt och peppar
smör att steka i
0,5 tsk soja
1,5 dl grädde
1/4 hönsbuljongtärning
persilja
2-3 msk beasås

Servera med riven parmesan på kycklingen och på sidan om, en grekisk sallad på romansallad, gurka, rödlök, fetaost, oliver.

Tina kycklingen och skär i mindre bitar. Stek i smör tills de fått färg. Salta försiktigt och peppra. På med grädde, buljongtärning, soja, bea och persilja. Låt koka i ca 10 minuter. Gör salladen under tiden. Riv parmesan över kycklingen efter att du lagt upp på tallrik. Servera med salladen.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar