onsdag 16 januari 2013

Ugnsbakad rödlök med creme fracihe och sikrom

Galet gott. Ännu mer inspiration från Lisas godbitar. Jag bytte ut gul lök mot rödlök. När löken kom ut ur ugnen en timma senare sa den till sikromen och creme fraichen:
-Tjena! Waz up?
-Inget, vill du kela?
-Jo då!
Sen blev det bara kärlek ut av alltihop. Fattar ni? KÄRLEK!


Ugnsbakad rödlök med creme fracihe och sikrom

2 port

1 stor rödlök
smör
rapsolja

Servering: creme fracihe och sikrom (den frysta varianten, inte nåt tjafs på burk!)

Skär löken i två delar och skär av ändarna. Ställ i ugnsfast form. På med smör och rapsolja. In i ugnen på 175 grader i 1 timme. Låt svalna lite innan servering. Njuuuut!

-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar