
Ädelfyllda champinjonhattar
Ger 4 st/portion
24 champinjoner (färska)
100 g Kvibille gräddädel
1 msk citronjuice
1,5 msk grädde
0,5 dl hackad persilja
50 g valnötskärnor
1 krm svartpeppar
Tillagning (20 min )
1.Bryt av svampfoten så att det bildas ett fördjupning i hatten. Ställ hattarna med den kupade sidan nedåt i en ugnssäker form. Sätt ugnen på 225°C.
2.Hacka nötter och persilja. Finhacka svampfötterna. Pressa citronsaft och blanda med svamphacket.
3.Mosa ost med en gaffel och blanda med grädde. Krydda med peppar. Blanda ostmos med svamphack, hackad persilja och hackade nötter.
4.Fördela blandningen i svamphattarna.
Gratinera mitt i ugnen i 7-10 min.
Servera svamparna lätt avsvalnade.

-Mama Skogly ♥
Mmm...vad mumsigt! :)
SvaraRaderaValnötter och chanmpinjoner är så gott ihop! :)
Ha en toppen helg!
Kramar!
//Lana