Igår var jag ansvarig för tilltugg på a-lagsfesten. Små godingar bjuder jag på nu. Har man tid och lust så grillar man paprikan själv, annars finns det färdig att köpa på burk. Det blir dock godare om man gör det själv. True story.

Paprikarullar med fetaost
4 rostade paprikor, gärna röda och gula
150 g fetaost
olivolja
crema di balsamico
timjan
Sätt ugnen på högsta flås. Dela paprikan i ett par centimeter breda klyftor och lägg dem på bakplåtspapper på plåt.
Rosta paprikan i cirka 15 minuter eller tills den mjuknat och fått lite svarta fläckar. Täck över med plastfolie en stund så blir det lättare att dra bort skalet. Detta moment kan man hoppa över, även om det ser lite elegantare ut med paprika utan skal.
Skär paprikan i remsor och rulla in en bit fetaost. Lägg på fat, ringla över olivolja, balsam och toppa med timjan.

-Mama Skogly ♥
Sådant där är så gott!
SvaraRadera