söndag 17 februari 2013

Kronärtskockshjärtan i citronmarinad

Ett gott tillbehör som Mårtenssons kök tipsat om. Fanns med på schlagertallriken igår och var riktigt mumsig!


Kronärtskockshjärtan i citronmarinad

1 burk kronärtskockshjärtan
1-2 vitlöksklyftor, finhackade
1½ dl rapsolja, gärna med citronsmak
1 citron, saften och rivet skal
1 dl hackad persilja
salt

Sila bort spadet från hjärtana och låt dom rinna av ordentligt.
Rör samman rapsolja, vitlök, citronsaft, citronskal och persilja.
Lägg kronärtskockorna i en skål och slå över dressingen.
Låt det stå kallt någon timme innan servering.





-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Kanonbra tillbehör! Tack tack för receptet! :)
    Ha en fortsatt fin söndag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Har bara ätit kronärtskocka några få gånger (blivit bjuden). Det är gott, så jag måste göra det själv snart.

    SvaraRadera
  3. Visst var dom goda, så kul att dom gick hem i ditt kök också!
    Läste inlägget här inunder och skickar dej en varm tanke, sådana stunder får man absolut tycka synd om sej själv, vet precis hur det känns (Anki)
    Kramar till dej

    SvaraRadera