
Kronärtskockshjärtan i citronmarinad
1 burk kronärtskockshjärtan
1-2 vitlöksklyftor, finhackade
1½ dl rapsolja, gärna med citronsmak
1 citron, saften och rivet skal
1 dl hackad persilja
salt
Sila bort spadet från hjärtana och låt dom rinna av ordentligt.
Rör samman rapsolja, vitlök, citronsaft, citronskal och persilja.
Lägg kronärtskockorna i en skål och slå över dressingen.
Låt det stå kallt någon timme innan servering.


-Mama Skogly ♥
Mums, så gott!
SvaraRaderaKanonbra tillbehör! Tack tack för receptet! :)
SvaraRaderaHa en fortsatt fin söndag!
Kram
//Lana
Har bara ätit kronärtskocka några få gånger (blivit bjuden). Det är gott, så jag måste göra det själv snart.
SvaraRaderaVisst var dom goda, så kul att dom gick hem i ditt kök också!
SvaraRaderaLäste inlägget här inunder och skickar dej en varm tanke, sådana stunder får man absolut tycka synd om sej själv, vet precis hur det känns (Anki)
Kramar till dej