lördag 9 februari 2013

Vitlöksfrästa champinjoner

Fredagens middag blev en bit entrecote med dessa godingar och kålrot till. Mums!


Vitlöksfrästa champinjoner

8 port

600 g champinjoner
4 vitlöksklyftor
smör
1 dl hackad persilja
4 msk vitt vin
2 tsk citronsaft
salt och peppar

Skär svampen i bitar. Stek dem i smör. Riv vitlöken över. I med persilja, vin och citronsaften. Salta och peppra. Låt stå och dra ett tag innan servering.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Mmm...gott med vitlöksfrästa champinjoner och dessutom med tillsatt vitvin! Smaskens! :)
    Ha en fin kväll!
    kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Vitlöksfrästa champinjoner är så gott, det var länge sedan jag åt det. Tack för påminnelsen!

    SvaraRadera