torsdag 7 mars 2013

Biffsallad med mynta och hallondressing

Mitt kök är en himla bra tidning, vill jag bara säga. Man hittar alltid flera recept man vill testa. Nu hittade jag dock denna på nätet, men det är deras recept. En fräsch och mättande sallad där jag la till fetaost, för jag hade en bit i kylen. I like!



Biffsallad med mynta och hallondressing

600 g biff
1 krukamynta
1 påse färsk spenat
0.5 st gurka, tärnad
1 st avokado, tärnad
1 ask cocktailkvisttomater röda och gula, halverade
1 st rödlök, tunna klyftor
1 fetaost
1 ask hallon eller 150 g frysta
3 msk vinäger
3 msk olja
svartpeppar från pepparkvarn
salt att smaksätta med

Skär biffen i 2 cm skivor, stek dem medium och krydda med salt och peppar.

Låt skivorna vila i ca 10 minuter.

Spara några hallon till garnering och mosa resten med olja och vinäger.

Smaksätt med salt och mycket svartpeppar från kvarn.

Blanda de skurna grönsakerna med dressingen och vänd ner mynta och spenat.

Lägg upp i en skål, skiva biffen tunt och lägg på, toppa med hallon, lite mynta och ringla ev. lite dressing på.







-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Vilka fina färgglada bilder! :)
    Spännande smakkombinationer! :)
    Ha en toppen fredag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera