Biffsallad med mynta och hallondressing
600 g biff
1 krukamynta
1 påse färsk spenat
0.5 st gurka, tärnad
1 st avokado, tärnad
1 ask cocktailkvisttomater röda och gula, halverade
1 st rödlök, tunna klyftor
1 fetaost
1 ask hallon eller 150 g frysta
3 msk vinäger
3 msk olja
svartpeppar från pepparkvarn
salt att smaksätta med
Skär biffen i 2 cm skivor, stek dem medium och krydda med salt och peppar.
Låt skivorna vila i ca 10 minuter.
Spara några hallon till garnering och mosa resten med olja och vinäger.
Smaksätt med salt och mycket svartpeppar från kvarn.
Blanda de skurna grönsakerna med dressingen och vänd ner mynta och spenat.
Lägg upp i en skål, skiva biffen tunt och lägg på, toppa med hallon, lite mynta och ringla ev. lite dressing på.
-Mama Skogly ♥
Vilka fina färgglada bilder! :)
SvaraRaderaSpännande smakkombinationer! :)
Ha en toppen fredag!
Kram kram
//Lana