måndag 18 mars 2013

Kyckling- och baconlåda

Ett recept från Matklubben, men jag la till kyckling för att få den lite mer matig. Ingen direkt höjdare... Njae. Den här gör jag ingen fler gång.



Kyckling- och baconlåda

3-4 kycklingfiléer
2 pkt bacon
1 purjolök
3 dl grädde
5 msk chilisås
2 msk vanlig senap
3 msk majonnäs

1. Ansa och skiva purjon. Stek den och riven vitlök.

2. Klipp baconet och stek, låt rinna av.

3. Vispa grädden och blanda med senap, chilisås och majjo.

4. Skär kycklingen i mindre bitar och stek tills den är genomstekt.

5. Lägg i botten av ugnsform, på med purjon och baconet. Slå över såsen.

6. In i ugnen på 225 grader i cirkus 15 minuter.

7. Servera med ris och/eller en god sallad.

-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Kyckling och bacon är otroligt gott tillsammans! Mums!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera