
Lövbiff med västerbottenssmör och senapskokt kålrot
4 port
Lövbiffen:
ca 8 skivor lövbiff
salt
peppar
Smält smör och stek HASTIGT på bägge sidor. Salta och peppra. (Stek köttet just innan ni ska äta.)
Västerbottenssmör:
en stor klick smör
riven västerbottensost
Blanda ihop och ställ kallt.
Senapskokt kålrot (56kilo):
4 portioner:
1 kålrot
2 msk dijonsenap
2,5 dl vispgrädde
salt, svartpeppar
Skala och skär kålroten i centimeter stora bitar.
Rör ut senap i grädden, salta och peppra och blanda ner i kålroten. Koka på svag värme i ca 15 minuter, rör emellanåt.

-Mama Skogly ♥
Oh, så gott! Mums! Västerbottenostsmör låter ju otroligt smaskens! :)
SvaraRaderaHoppas det går snart att komma in på min blogg! :)
Ha en toppen kväll!
Kram kram
//Lana
Senapskokt kålrot ska vi äta i helgen. :-)
SvaraRaderaVästerbottensmör... mmmmmmm, låter gudomligt gott! Sätter på "att-prova"-listan.
Oh, senapskokt kålrot låter smaskens!
SvaraRadera