Kajsa gjorde den här till grillbuffén. Mums! Sen hade hon ju lagt upp den fantastiskt vackert också!
Avokado- & kikärtssallad med gräslöksdressing
4 personer
Tid: 20 minuter
2 ägg
250 g färsk spenat, strimlad
2 burkar kikärter (à 400 g), sköljda
2 mogna avokado (skivor)
2 tsk paprikapulver
Dressing:
1 citron (saften)
2 msk kesella eller matlagningsyoghurt
3 msk mjölk
gräslök, färsk finhackad
havssalt, svartpeppar
Koka äggen i 8 minuter (hårdkokta). Kyl ned, skala och skär varje i fyra delar. Vispa dressingen slät i en skål. Lägg spenat, kik-ärter, avokado och äggklyftor i en vacker skål. Strö över paprikapulver och ringla över dressingen. Servera med bröd.
-Mama Skogly ♥
En till sallad helt i min smak :)
SvaraRaderaHi hi!
RaderaMmm...smaskens! Dressingen låter så fräscht och somrigt! :)
SvaraRaderaKram kram
//Lana
Kram!
RaderaMmm, det låter som en jättegod sommarsallad!
SvaraRaderaJa, den var mmm.
Radera