onsdag 26 juni 2013

Biffwrap

Det här blev verkligen succé. Snabblagat och supergott. Vi marinerade köttet i soja, olja och allroundkrydda innan, sen grillade vi köttet och även bröden. Min man tyckte att vi skulle äta det här fler gånger. Så det ska vi. Kanske redan ikväll...

Här kommer originalreceptet.



Biffwrap


4 port

400 g ryggbiff
1 huvud romansallad
1 burk grillad paprika
1 rödlök
100 g ärtskott
salt och peppar
smör till stekning
4 tortillabröd

Parmesankräm:
2 dl creme fracihe
2 dl riven parmesan
salt och peppar

Blanda creme fracihen med den rivna osten. Smaka av med salt och peppar.

Stek köttet ett par minuter på varje sida. Salta och peppra.

Skär salladen i strimlor. Strimla paprikan och löken. Blanda med ärtskotten.

Skär biffen på tvären i skivor.

Värm bröden i torr stekpanna och lägg upp på tallrik. På med salladen, köttet och toppa med såsen. Rulla ihop och servera.

(recept från Mitt kök)

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Det här låter otroligt gott! :)
    Perfekt till picknickkorg! :)
    Ha en fin dag!
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera