Här kommer originalreceptet.
Biffwrap
4 port
400 g ryggbiff
1 huvud romansallad
1 burk grillad paprika
1 rödlök
100 g ärtskott
salt och peppar
smör till stekning
4 tortillabröd
Parmesankräm:
2 dl creme fracihe
2 dl riven parmesan
salt och peppar
Blanda creme fracihen med den rivna osten. Smaka av med salt och peppar.
Stek köttet ett par minuter på varje sida. Salta och peppra.
Skär salladen i strimlor. Strimla paprikan och löken. Blanda med ärtskotten.
Skär biffen på tvären i skivor.
Värm bröden i torr stekpanna och lägg upp på tallrik. På med salladen, köttet och toppa med såsen. Rulla ihop och servera.
(recept från Mitt kök)
-Mama Skogly ♥
Det här låter otroligt gott! :)
SvaraRaderaPerfekt till picknickkorg! :)
Ha en fin dag!
Kramar!
//Lana
Kram!
SvaraRadera