onsdag 12 juni 2013

Pasta med paprikacrème och lufttorkad skinka

Här kommer ett riktigt höjdarrecept. Snabblagat och himla gott. Jag gjorde egen grillad paprika, för jag tycker det blir godare.



Pasta med paprikacrème och lufttorkad skinka

4 pers

400 g pasta, t ex strozzapreti
150 g grillad hel paprika på burk
2 dl crème fraiche
25 g grovriven parmesanost
1/2 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
1 påse babyspenat (70 g)
140 g lufttorkad skinka

Garnering
25 g flagad parmesanost
nymald svartpeppar

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Mixa paprika med lite av crème fraichen till en slät creme. Blanda ner resten av crème fraichen tillsammans med osten. Krydda med salt och peppar.
Häll av pastan. Rör ner paprikacrèmen och spenaten. Strö över parmesanost och svartpeppar. Servera med lufttorkad skinka.

(Recept från Allt om Mat.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Låter jättegott! Det blir verkligen godare när man grillar paprika själv! :)
    Ha en toppen kväll!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är nästan som natt och dag i skillnad. Ha en fin fredag! Snart sommarlov!

      Radera