torsdag 18 juli 2013

Smörstekta toast

Fjantigt goda... (Vi tog nektariner istället för päron.)





Smörstekta toast

ca 15 toast
Ingredienser

1/2 surdegsbaguette
2 msk smör

Topping 1

25 g valnötter
1 päron
100 g gorgonzolaost

Topping 2

25 g valnötter
1/2 granatäpple
100 g getost

1. Skär baguetten i tunna skivor och stek dem frasiga i smör i en stek-panna.
2. Topping 1: Rosta valnötterna i en torr stekpanna. Grovhacka dem. Skala och tärna päronet. Bred ost på brödskivorna. Garnera med valnötter och päron.
3. Topping 2: Rosta valnötterna i en torr stekpanna. Grovhacka dem. Peta kärnorna ur granatäpplet. Bred ost på brödskivorna. Garnera med valnötter och granatäpple.

(Recept från Allt om mat)





-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Mmm...smaskens! Varma nektariner är ju så gott!
    ha en underbar dag!
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, fast de här var dock inte varma. De var aldrig in i ugnen. Himla gott ändå! Kram!

      Radera
  2. Men så gott det ser ut! Ha en bra dag, kram!

    SvaraRadera