lördag 17 augusti 2013

Mozzarellasallad med jordgubbar och basilika

Jag har några stackars jordgubbar kvar i jordgubbslandet, så den här mumsiga salladen fick det bli av dem. Jag tycker den blir godast om osten är rumstempererad.



Mozzarellasallad med jordgubbar och basilika

6 portioner
1 liter halverade jordgubbar
250 g mozzarella,i bitar
0,5 dl färsk basilika, plockade blad

Garnering:
0,5 dl olivolja
1 tsk flingsalt
0,5 tsk grovmalen svartpeppar

Fördela jordgubbar, mozzarella och basilika på ett stort fat. Ringla olivoljan över salladen, strö på salt och peppar.

(Recept från Coop)





-Mama Skogly ♥

6 kommentarer:

  1. Oj, oj, oj, vad gott! Dreglar! :):)
    Och färgkombinationen är sååååå snygg!
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Fräscht och riktigt somrigt! Måste ju passa på att använda jordgubbar :)

    http://bakasockerfritt.se/

    SvaraRadera
  3. Väldigt fräscht och så gott! Ha det bra!

    SvaraRadera