torsdag 31 oktober 2013

Fillimpa i långpanna

Alla i familjen är lediga idag. Vi fick lite sovmorgon och sen bakade vi limpa. Det var ett enkelt recept och gick ganska snabbt. Limpan är söt och den gick verkligen hem hos barnen. Det blev några timmar på badhuset, sen lunch på Max och sen har vi handlat till Max kalas. Ikväll blir det soffhäng.



Fillimpa i långpanna

ca 20-30 bitar

9 dl mjöl
9 dl grahamsmjöl
2 dl socker
2 dl ljus sirap
1 liter fil
4 tsk bikarbonat

Blanda allt och bred ut i bakplåtspappersklädd långpanna ca 43X30. Grädda i 200 grader i ca 30 minuter. Låt svalna innan du skär den i bitar.





-Mama Skogly ♥

6 kommentarer:

  1. Mums!!
    Haha ja de blev lite paffa när pannkakorna hade den färgen helt klart :P

    SvaraRadera
  2. Bikarbonatbröd har jag bakat och långpannebröd likaså, men inte långpannebröd på bikarbonatdeg. Bra tips! :)

    Trevlig helg!

    SvaraRadera