Tacofisk
För 4 personer ()
600 g vit, fast fisk
3 dl grädde
0.5 dl salsasås, medium eller hot
1 msk tacokrydda
2 dl riven ost av smakrik sort
20 st tacochips
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Om din fisk är fryst; tina fisken så den inte vattnar sig i gratängen vid tillagning.
3. Lägg fisken i en gratängform.
4. Blanda grädden med tacosalsa och tacokrydda. Smaka gärna av såsen så den blir som du vill ha den, och ha i salsa och tacokrydda efter smak.
5. Krossa tacochipsen och strö över gratängen.
6. Strö osten över gratängen.
7. Gratinera i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter eller tills fisken känns fast och gratängen fått fin färg.
8. Servera med tillbehör så som potatis, ris, en härlig sallad eller bulgur.
-Mama Skogly ♥
Tråkigt när man blir besviken på rätten... :(
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram
//Lana
Kram!
RaderaGreat
SvaraRadera