torsdag 21 november 2013

Caesarsallad med pankopanerad kycklingfilé

Panko är ett asiatiskt ströbröd som jag hittade bland de asiatiska varorna på Coop. Det består av lite större bitar och passar utmärkt att panera med. Det här blev gott! Om man vill kan man ju skippa salladen och servera kidsen detta med lite pommes, en god dipp samt gurk- och morotsstavar.

Happy fredag på er!



1 port

1 påse färdig Caesarsallad
0,5 kycklingfilé
0,5 ägg
mjöl
panko

Tina en filé och dela den så du får två ganska platta bitar. Dela varje bit ytterligare i tre bitar. Salta och peppra. Vänd dem i mjöl, doppa i ägg och sedan i panko. Stek i rapsolja på bägge sidor tills de fått lite färg. Lägg i ugnsfast form och skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter, tills de är genomstekta.
Montera salladen och toppa med kyllingen.







-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar