torsdag 28 november 2013

Goggabollar

Ja, vem som har kommit på namnet på dessa bollar vete tusan. Gott blev det och gubben och Robert tyckte till och med att det blev jättegott.




Goggabollar


ca 25 st

8 hg blandfärs
4 dl riven ost
4 msk grädde
4 msk chilisås
2 tsk salt
svartpeppar
italiensk salladskrydda

2 pkt bacon

Gör stora köttbullar av smeten, linda en halv baconskiva runt bullen och lägg i en ugnsfast form.

Blanda:
4 dl grädde
8 msk chilisås
1 påse italiensk salladskrydda (dressingpåse)
Häll såsen över bullarna, in i ugnen på 175 grader ca en halvtimme-45 minuter, tills bollarna är genomstekta..
Servera med klyftpotatis samt en sallad.









-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Receptet lät smarrigare än namnet antyder. Det här får vi testa nångång!
    Trevlig helg! /Trollmamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, namnet kändes halverst katastrofalt... :D

      Radera
  2. Men 30 minuter i ugnen är för lite tid, hade inne nära en timme, då var det genomstekt.

    SvaraRadera