Men mums, så gott!
Varma mackor med svamp, ädelost och bacon
4 st
Svampröra:
8 stora champinjoner
smör
mjöl
pommeskrydda
en skvätt grädde
persilja
en bit Kvibille gräddädel
4 skivor franskbröd
4 skivor bacon
1 tomat
ost
Stek baconet. Hacka svampen och fräs mjuk i smör. På med pommeskrydda. Pudra mjöl över och slå över grädde. Smula över ost och på med persilja. Låt koka ihop och svalna lite.
Bred lite smör på mackan. På med stuvningen, bacon, tomat och ost. In i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter.
-Mama Skogly ♥
Varma smörgåsar är så gott, men ändå gör jag dem alltför sällan.
SvaraRaderaJa, det går ju variera in i det oändliga.
RaderaJa, verkligen jättegott med varma smörgåsar! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram
//Lana